Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brazil hangulattal indítja a nyarat a Nespresso: újabb kávékülönlegességekkel rukkoltak elő

default user icon
MME
Brazília homokos tengerpartjait idéző kávékkal érkezik a Nespresso 2022-es nyári kollekciója, amelynek arca és múzsája Alessandra Ambrosio. A trópusok fenséges ízei és Brazília nemzeti itala, a Caipirinha tiszteletére most fontos szerepet kapott a lime és a menta; így születtek meg az új, frissítő Barista Creations Liminha Over Ice és Exotic Liminha Over Ice ízesített kávék. A Nespresso legújabb nyári dizájnjának meghatározó elemei, a ragyogó napfényt idéző citromsárga szín és a trópusi levélminták szintén Brazília vibráló kultúráját idézik.

A kampány arra ösztönzi a kávé szerelmeseit, hogy szánjanak időt testi-lelki jóllétükre és a nyári szabadidejük tudatosabb átélésére. Ez az évszak tökéletes arra, hogy új szokásokat alakítsunk ki, és legyen szó akár a reggeli jógagyakorlatokhoz társított cappuccinóról vagy a csendes ábrándozás és a naplóírás mellett elkortyolgatott jegeskávéról, ezek a rituálék mindig a kávéhoz kötődnek. Azért, hogy segítsen beépíteni a mindennapokba ezt a tudatos energiát, a Nespresso egyedi mantrákat fogalmazott meg a nyárra, és ezek közül kettő – a „Brew, Breathe, Bloom” (Kávézz, Lélegezz, Nyiss a világra) és a „Inhale, Exhale, Enjoy” (Belégzés, Kilégzés, Feltöltődés) – a márka Limited Edition kávéscsészéit is díszíti.

A tudatosságot erősítő üzenetek és az új, egzotikus ízvilágú kávék mellett a Nespresso nyári kollekciójában több Limited Edition kiegészítő, egy Vertuo kávégép, illetve rengeteg frissítő, hideg kávérecept is megjelenik. Mindezt az új nyári kampányfilm kelti életre Alessandra főszereplésével.

Brazília vibráló ízeit idéző, frissítő nyári italok

A Nespresso Barista Creations for Ice kávékhoz idén a trópusi lime és menta hűsítő érzete társul. Az Original kínálatban elérhető Liminha Over Ice és a Vertuo rendszerhez tervezett Exotic Liminha Over Ice kávékat a brazil ízvilág ihlette, és a hozzájuk összeállított innovatív receptek kényeztető jegeskávé-pillanatokat teremtenek. Az új kávék mellett az Original rendszerhez a korábbról már ismert szezonális jegeskávék, a Barista Creations for Ice Freddo Intenso, Freddo Delicato és a népszerű Coconut Flavour Over Ice is megjelennek a kínálatban, míg a Vertuo kávéválasztékban a közkedvelt Tropical Coconut Flavour Over Ice kávé mellett első alkalommal kóstolhatjuk meg az Ice Leggero és Ice Intenso kávékat.

A Nespresso szomjoltó nyári receptjei a Nespresso oldalán találhatók.

Alessandra Ambrosio így nyilatkozott a Nespresso nyári kampányában való részvételéről: „A nyár a kedvenc évszakom, brazilként pedig büszke vagyok arra, hogy egy olyan kampány arca lehetek, amelyet a hazám ihletett. Tetszik a gondolat, hogy a kávézás a nap fontos és tudatos pillanataihoz kötődik. Nagy izgalommal tölt el, hogy a Nespresso-val közösen életre kelthetjük ezeket a finom recepteket, nyári kiegészítőket és magas minőségű kávékat. A Liminha Over Ice pedig tényleg olyan, mintha a brazil nyárba kortyolnánk bele!”

„Inhale, Exhale, Enjoy” - A nyár hangulatát megtestesítő kiegészítők

Idén nyáron két Limited Edition Coffee Mug is kapható lesz; mindkét csészét Alessandra Ambrosio aláírása és élénk, nyárias dizájn díszíti, emellett a Nespresso egy-egy mantrája olvasható rajtuk, hogy a kávérajongók stílusosan élvezhessék forró és hideg italaikat. Ugyanezért készült a kék jáde színű Limited Edition Vertuo Next kávégép is, amely bármelyik otthonban friss nyári hangulatot teremt majd.

A teljes barista-élményhez a Nespresso egy új, szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült Barista Shakert is bemutat, amely ideális eszköz a kifogástalan barista-stílusú Original vagy Vertuo kávéreceptek elkészítéséhez. A nagyméretű szűrőnyílásokon keresztül úgy tölthető ki a kávé, hogy az ital tetején megmarad a sűrű, látványos crema.

Az új Reveal jegeskávé pohárszettet a világhírű pohártervező, a Riedel kimondottan jegeskávék kóstolásához tervezte. A klasszikus Nomad Travel Mug most vadonatúj óceánkék színben is kapható lesz, melyben magunkkal vihetjük jegeskávénkat bárhova is megyünk a nyáron. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss