Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megfizethetetlen lesz a házhozszállítás? Így emelkedik a díja januártól

default user icon
MME
Brutális áremelkedés jön a házhoszállításban, januártól 15 százalékkal emeli szállítási díjait Magyarországon a DHL futárcég.

Januártól őrületes tempóban emelkedik a házhozszállítás díja, a DHL csaknem 15 százalékkal emeli szállítási díjait Magyarországon. Hazánkban az árnövekedés mértéke 14,9% lesz a 2022-es árakhoz képest - írja a Pénzcentrum.hu.

"2022 eddig ismét egy fordulatokban gazdag év volt, változékony piaci környezettel, amely kihívást jelent a globális kereskedelem számára. Azonban bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk stabil és megbízható szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinknek világszerte. Az éves árkorrekció lehetővé teszi számunkra, hogy fenntarthassuk és tovább fejleszthessük infrastruktúránkat és technológiánkat, annak érdekében, hogy rugalmas, fenntartható és a kategóriájában legjobb ügyfélmegoldásokat biztosíthassuk ügyfeleink számára - nyilatkozta Mészáros Ádám, a DHL Express Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az ügyeveztő szerint azért is kellett árat emelni, hogy a szállítás minősége ugyanolyan színvonalú maradhasson, mint ahogy azt a vásárlók megszokták.

Még több hír:

Ezek is érdekelhetnek

Friss