Márki-Zay bejelentette, hogy új pártot alapít

A bukott miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott, a „kiábrándult fideszeseket” szeretné megszólítani.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2022. 11. 27. 19:56
Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Fogunk egy pártot alapítani, ezt a polgári értékrendet fogjuk mi képviselni az immár ezt elhagyó Fidesszel ellentétben

– kezdte videóját Márki-Zay Péter. A bukott miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott: a polgári értékeket képviselő jobbközép párt pozícióját korábban a Fidesz sajátította ki magának, de szerinte ezt ma már ők nem képviselik.

Mint kifejtette: a Mindenki Magyarországa Mozgalom túl színes ahhoz, hogy kizárólag jobboldali vagy keresztény legyen. Összehasonlításképpen az Európai Néppártot hozta fel példának. Hozzátette: tájékoztatni fog arról, hogy mikor lesz a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak pártja. 

Márki-Zay Péter a videóban beszélt arról is, hogy szerinte a héten a magyar titkosszolgálat hitelesítette őt. Mint kifejtette: – A legfontosabb örömhír ezen a héten, igazi boldogság mindannyiunk számára, hogy a magyar kormány, hosszas titkosszolgálati munkálatokkal, fillérre ugyanazt az eredményt nyomozta ki, mint amit mi hónapokkal ezelőtt nyilvánosságra hoztunk.

Ezt annak kapcsán mondta, hogy kiderült, majdnem dupla annyi pénzt kapott az USA-ból a baloldal, mint amennyit bevallott. Márki-Zay megköszönte a magyar titkosszolgálatnak, hogy – mint fogalmazott –„hitelesítették” őket. 

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.