„Nos, ez ennyi volt” – mariupoli harcos búcsúzik az Azovsztaltól

2022. május 20. 13:38

„Köszönöm a menedéket, az Azovsztal a halálom és az életem helye” – tette hozzá a katona.

2022. május 20. 13:38
null

További hírek a mariupoli Azovstal acélmű kiürítéséről, ahol állítólag több száz ukrán katona tette le a fegyvert. Az egyik ukrán katona, aki az ostromlott város utolsó védőbástyáját védte, a közösségi médiában a helyszínről távozva fotósorozatot tett közzé a lepusztult acélműről.

 – írta Dmytro Kozatskyi ukrán katona, miután elhagyta az üzemet. „Köszönöm a menedéket, az Azovsztal a halálom és az életem helye” – tette hozzá.

Korábban az orosz hatóságok közölték, hogy közel 2000 ukrán katona adta meg magát Azovstalnál, és feltehetően orosz ellenőrzésű területekre vitték őket.

Nyitókép: MTI/AP/Alexei Alexandrov

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kara kán
2022. május 21. 21:18
„Korábban az orosz hatóságok közölték, hogy közel 2000 ukrán katona adta meg magát Azovstalnál, és feltehetően orosz ellenőrzésű területekre vitték őket.” Mai adat: 2439
Házam Hazája
2022. május 20. 22:13
" Nos, ez ennyi volt" Gyerünk tovább? Irány a gulág!
drom176
2022. május 20. 21:58
"ilyen egy gerinctelen pálforduló szarokkal mint ti ......" Soha nem gondoltam azt, hogy valamilyen okból a ruszkiknak adok igazat bármilyen politikai témában egy ruszki /komcsi megszállás után........hát eljött az az idő, amikor az oroszok képviselik a normalitást ebben a megőrült liberális világban. Nekünk is jobb lenne, ha fajtád nem itt rontaná a levegőt....... Szóval, csomagolj, költözz.......bár ti mindig itt maradtok ajvékolni!
alkaloidablog
2022. május 20. 18:43
Én nem hiszem :D Szerintem holnap jön majd a hír, hogy még 179 ukrán katona maradt benn... és még hónapokig fog tartani. De ne legyen igazam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik