Fizetésével szembesítették Jakab Pétert

2022. május 24. 11:08

„Melyik az a diktatúra, amelyik 2,6 milliós fizetést ad »kérlelhetetlen ellenfeleinek«?” – tette fel a kérdést Ceglédi Zoltán.

2022. május 24. 11:08
null

Jakab Péter hétfői parlamenti felszólalásában szónokolt a fizetésekről, mint fogalmazott, „az a helyzet, hogy amíg Önök luxusban élnek, addig az átlag magyarnak lassan az élet is luxus”, majd kétségbe vonta a félmilliós átlagkeresetet.

A Jobbik elnökét Ceglédi Zoltán politológus szembesítette közösségi oldalán, egy képpel illusztrálva, hogy a parlament.hu-n található adatok értelmében Jakab Péter bruttó tiszteletdíja frakcióvezetőként 2 632 800 forint.

– tette fel ezzel kapcsolatban a kérdést Ceglédi, egy kommentre válaszul. 

Nyitókép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zataman
2022. május 25. 08:25
"puha pöcs-csel elszánt qurvákat fenyegetni nem lehet" annyit a kdnp-fideszről. Mindkét oldal megsérti a közbizalmat, és nem érdemli meg hogy közképviselő legyen! Az egyik mert lop csal hazudik (Elkurcsányi+nyedobrev+zajosagyú+stb. és bandája) a másik meg hagyja, és az adófizetők pénzéből ilyen parazitákat tart ki..Talán jobb lenne ha mindkettő visszatakarodna a KK-i anyjukba, ahonnan származnak..
Sistvan
2022. május 24. 18:28
Felelős beosztásban 1/4 a fizum mint Peti bohócnak. Azonban ha én valamit elxurok akkor fejvesztés terhe mellett még ebből is visszatartanak. Na ezt bevezetnék a parlamentben is. Mindegyik oldalon.
hoci74
2022. május 24. 18:24
A kormányra nézve ez egy szégyen....na ezt lovagolja meg a Mi hazánk... lesz 20% a következő választáson....
Gonella
2022. május 24. 16:25
azóóóóóóórbááááni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik