Magyar György: Nekünk egy csürhénk van és egy csőcselékünk (VIDEÓ)

2022. július 03. 13:21

Hofi Géza szállóigévé vált mondását idézte az ügyvéd az ellenzék helyzete kapcsán.

2022. július 03. 13:21
null

A minap az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége Lendvai Ildikó és Magyar György volt. A műsor témája a Nézőpont Intézet legutóbbi felmérése volt, amely szerint, ha most hétvégén lennének a választások, akkor a Fidesz-KDNP pártszövetség 55 százalékot kapna, míg olyan pártok, mint az MSZP vagy a Jobbik be sem kerülnének a parlamentbe. A vendégek a műsorvezetővel többek között arra keresték a választ a beszélgetés során, hogy „valóban nem lehet fogást találni a rendszeren”.

Magyar György: Az ellenzéket le kell váltani

Az adás során

Majd megjegyezte, hogy eredményesebbnek tartaná, ha a „választókat meg tudnák győzni”.

Lendvai: Az ellenzék még nem tért magához a választás óta

Ebbe a gondolatmenetbe vetette közbe Lendvai Ildikó, hogy azt hitte, Magyar azt fogja mondani, hogy „a választókat kell leváltani”. Erre az ügyvéd úgy reagált:

Az egykori MSZP-s politikus minderre úgy reagált: „nem tartja személy szerint ennyire rettenetesen alkalmatlannak az ellenzéket. Inkább azt látja, hogy a választás óta nem tértek magukhoz”.

Az említett jelnetrész az alábbi videóban, 06:40-től látható:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai
2022. július 04. 13:05
Azért a csőcselékre és a csürhére való panaszkodás innovatívnak tűnik. Rákosi Mátyáshoz képest! Ő azt mondta, hogy nehéz 9 millió fasisztával építeni a szocializmust. :)
soproni
2022. július 04. 08:10
Így van, amit úgy hívnak, hogy DK.
Héthykati
2022. július 04. 07:23
Te testedíted meg a csűrhét, ildikó pedig a csőcseléket!
Innogreen23
2022. július 04. 05:43
Miért kell még ennek a két nyomorodott lelkű, beteg agyú féreggel foglalkozni? Gyuri bá' engem próbálj meggyőzni, hogy ti vagytok a tuti. Hajrá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik