Sokkoló videón az illinoisi lövöldözés

2022. július 04. 22:11

Több mint hatvan lövés dördült húsz másodperc alatt.

2022. július 04. 22:11
null

Megjelent egy felvétel az interneten a Július 4-ei illinoisi lövöldözésről. Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, egy ámokfutó egy függetlenség napi felvonuláson lövöldözött, megölve hat embert és megsebesítve legalább harmincat. Az esetről érkező első videó alapján legalább hatvan lövést adott le a férfi, kevesebb mint húsz másodperc alatt.

 

Nyitókép: Twitter

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. július 07. 17:14
Amerika határozott léptekkel halad a totális összeomlás irányába,de nem baj.
madárinfluencer
2022. július 05. 15:40
Úgy látszik, hogy beérett a hollywoodi filmekből évtizedek óta áradó erőszak-kultúra. Ezekben a filmekben mindig a pozitív hős verekszik és lő jobban és szerez érvényt az igazának, de kivétel nélkül BRUTÁLIS ERŐSZAKKAL. Mivel az emberek jelentős része meg van győződve, hogy neki van igaza, ezért ezek közül egyre többen érzik magukat feljogosítva a durva erőszak alkalmazására.
Nabakker
2022. július 05. 14:57
https://www.youtube.com/shorts/vDycmWXolWw Ez a tettes
Nabakker
2022. július 05. 13:33
Nagyon durva. A néhai "Szabad ország". A sok birka meg csak ül nyugodtan tovább. Persze a buzizászló az van, az fontos. (ui.: melyik fegyver ismétel ilyen lassan?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik