RETRO RÁDIÓ

Újabb fordulat: Johnny Depp az ügyvédjével kavar?





A testbeszédszakértő szerint Johnny Depp és Camille Vasquez ügyvéd „intenzív flörtölése” trükk a virginai tárgyaláson, azért, hogy „megsemmisítsék” Amber Heard-öt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.21.
évszázad pere

Javában tart Johnny Depp és volt felsége, Amber Heard válópere amelynek során napvilágot látott az a feltételezés, hogy a színész elcsavarta védőügyvédje, Camille Vasquez fejét.

Ez azután vetődött fel a század egyik legbotrányosabb tárgyalását követőkben, hogy a perben többször is látták, amint az egyébként elbűvölő ügyvédnő támogatóan rámosolygott Deppre, sőt néha meg is ölelte védencét a tárgyalóteremben. Ezt látva vetették fel a közösségi médiában, hogy talán már össze is jöttek.

Vasquez ugyanakkor a románcról szóló pletykákat firtató riporteri kérdésre igen szűkszavúan válaszolt a bíróság épületéből kilépve. A kialakult vita kapcsán egy megszólaltatott testbeszédszakértő arról beszélt, hogy szerinte a színész és ügyvédje azért vált gyengéd, már-már flörtölésre emlékeztető eszmecseréket, mert emiatt finomabbnak és szimpatikusabbnak tűnik bírák és a világ szemében.

A tárgyalás végére várhatóan kiderül, hogy ki kit bántalmazott a kapcsolatban Fotó: AFP

Kacérnak tűnik, de valószínűleg ez áll a háttérben” – állítja Judi James szakértő, aki szerint ez, a bíróság előtt mutatott viselkedés megidézi a romantikus hős szerepét. És bár fénykép is van arról, hogy az ügyvédnő elégedetten mosolyog, lehunyja szemét, miközben átöleli mint Deppet, a testbeszédszakértő szerint ez csak a látszat, úgy véli, mindez csupán a kameráknak és a médiának szól, mert ezek olyan jelenetek, amelyek a színpadon is megállnák helyüket- adta hírül.

Kacérnak tűnik, de valószínűleg ez a lényeg”- összegezte véleményét a Daily Mailnek a véleményét egy testbeszéd-szakértő.

Ha egy kép több ezer szónál is többet mond, ezek a „szavak” egyenesen a Mills & Boon [romantikus kiadó cég] oldalain látszanak„- hűtötte le a kedélyeket a szakértő.

A szakértő értelmezte azokat a mozzanatokat is, amelyekkel Depp viszonozta Vasquez szeretetteljes megnyilvánulásait, hogy kihúzza neki a székét és a fülébe suttog. Szerinte Vasquez „flörtölő” viselkedése nagyon tudatos taktika, amellyel megpróbálja fellendíteni ügyfele ügyét. Kifejtette azt is, hogy a kettejük közötti romantikus gesztusok segítenek Deppnek abban, hogy szimpatikusabbnak tűnjön. Az akciók hatására a színész gyengédnek és elbűvölőnek tűnik – ellentétben azzal az erőszakos és szabálytalan személlyel, akit a volt felesége, Heard mutat a bíróságon. Azt mondta, hogy ha Deppet egy „friss, okos, illatos és magabiztosnak tűnő nőhöz” kötik, az „tönkretenné” Heard beszámolóját mérgező kapcsolatukról. A szakértő kifejtette, hogy ha Depp-et egy olyan „friss, okos, illatos és magabiztos kinézetű nőhöz” kötik, mint Vasquez, az „tönkretenné” Heard mérgező kapcsolatukról szóló állításait. Mint mondta, Depp „szemkontaktust, bájt és védelmező aggodalmat mutat Vasquezzel szemben”, miközben Heardet „mint egy modern kori Medúza”-ként kezeli, aki kővé teheti, ha egyszer feléje néz.

Vasquez Heard kihallgatása során sarokba szorította a színésznőt amellett, hogy többször érdeklődött arról, miért nincsenek orvosi feljegyzések egy 2015. márciusi állítólagos testi sértésről.

A védőügyvéd és védencéről készült legfrissebb New York Post által közölt videó, több érzelmes pillanatot is bemutat.

 





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás