RETRO RÁDIÓ

Egy másik élet kezdődhet az Oroszlán számára





Új terv, új ötletek, ma sok minden okoz örömet a nyári csillagjegy szülöttjének.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.07.
horoszkóp

2022. augusztus 7.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön a maga részéről mindent megtett, most már a partnerén a sor, hogy bebizonyítsa, önök még mindig egy pár. Persze, ehhez ön sem kerülhet el egy dolgot: hogy büszkeségét félretéve végre beszéljen vele a lényegről!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge nagyon romantikus hangulatot teremt. Most szívesen megosztja az érzéseit a másikkal, és ez kölcsönös, teljesen egy hullámhosszon vannak. Használják ki ennek a napnak a harmonikus energiáit!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön remek szakács, habár csakis jókedvében tud főzni. Ma szerencsére ilyen napja van. Lepje meg a családját egy különleges estebéddel, amit ön készített. Az újításoknak is híve: ma ebben is sikeres lehet, és nem csak főzésben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Sokat mereng mostanában az ön mögött hagyott dolgokon. Mérlegre teszi az eddigi eredményeket, és be kell látnia, hogy bizonyos dolgokban nagyot lépett előre. Ezt akár meg is ünnepelheti!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jó tanácsokat kap egy régi barátjától. Feldobódik, és teljesen új színben látja a világot, melynek hatására egy új terv körvonalazódik lassan ki az elméjében. Egyelőre azonban még ne borítson fel mindent, csak kezdjen el egy másik szálat is élete szövedékében.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szeretne valami maradandót hagyni maga után. Az alkotás azonban, úgy érzi, nem az erőssége. Pedig mindenki jó lehet valamiben. A főzés is lehet alkotás. Ha nem is világszínvonalú, de nem is az a lényeg. Hanem az öröm.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge csodálatossá teszi a napját. Ha szingli, ma összehozza a sors valakivel, aki az első pillanattól nagyon vonzó lesz az ön számára. Győzze le a tartózkodását, és kezdeményezzen bátran!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ami nemrég még fejfájást okozott, az mára már semmivé foszolhat. Hála istennek, nagyobb volt a baj füstje, mint a lángja. Használja ki e megkönnyebbülés erejét arra, hogy ma valamiben viszont előre léphessen.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön rendkívül kíváncsi ember, de nem kellene ma mégsem mindenbe beleütnie az orrát. Olyasmit tudhat meg ugyanis, ami komoly dilemma elé állítja. Ha felfedi, magának árt, ha nem akkor másnak. Valamilyen okos megoldást kell találnia.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ez a nap a párkapcsolatáról szól. Elégedetlenkedik, de ezt meg kell osztania a kedvesével is. Persze az sem mindegy, hogy mi módon teszi ezt. A végső kifakadás, vita megelőzésére még ma este hívja el kedvesét egy baráti vacsorára, sétára, beszélgetésre. Szigorúan házon kívül!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Legyen nagyon óvatos, mert könnyen megsértheti a másik érzékenységét. Figyeljen az apró jelekre, a testbeszédre!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Talán ha kedvesebben közeledne a párjához, nem kellene annyit morogniuk egymásra. Mindenki vét valamiben, de a kulcs a megbocsátás, és feledés. Próbáljon meg úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Legyen nagyvonalú az érzelmekben is!





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás