RETRO RÁDIÓ

„Az érzéseink nem változtak” – Ördög Nóra őszintén vallott a házasságáról





A műsorvezetőnek sok szerepben kell helytállnia: családanya, szerető feleség és üzletasszony is, de mindenben számíthat élete párja, Nánási Pál támogatására. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.05.
szerelem

Kihívás lehet ennyi fronton helytállni, ugyanakkor kevesen mondhatják el magukról, hogy a munkájuk ennyire összefésülhető a családi életükkel, sőt inspirálóan hat rá! Persze Nóráék rugalmassága is kellett hozzá, hogy ilyen szépen alkalmazkodjanak a műsorok sokszínűségéhez.

Feltöltődni, kikapcsolni mindig is akkor tudtak igazán, ha kicsit eltávolodtak az otthontól. A gyerekek születésével sem csökkent az utazási kedvük.

„Fokozatosan vált családi szenvedélyünkké az utazás, a nyilvánosság számára pedig akkor tettük láthatóvá, amikor elkezdtünk róla vlogolni. Mindezt az Ázsia Expressz című műsornak köszönhetjük, ami abszolút megváltoztatta az életünket. Ebbe a kalandba is a gyerekekkel együtt vágtunk bele, majd ezzel párhuzamosan jött a vlogolás ötlete. Mindez még több utazás felé »hajtott« minket. Mondhatom, hogy a munkám teljesen összekapcsolódott a családi életünkkel. Palkó, mint társ, mint férj, közelről kísérte végig ezt a folyamatot, hiszen már korábban dolgozott a csatornával, sőt most is részt vesz projektekben, a 25 éves kampány plakátját is ő fotózta” – mondta Ördög Nóra a Hot! magazinnak.

„Igyekszünk kellő figyelmet szentelni egymásnak”

Nóra és Nánási Pál 12 éve mondták ki a boldogító igent Tihanyban. Lerí róluk, hogy ez tényleg egy harmonikus szerelem.

Az érzéseink nem változtak, hál’ Istennek. Minden cselekedetünk hátterében van egy őszinte szerelem és vonzódás. Szerintem ez egy jól működő házasság alapja. Ugyanakkor nem spórolunk energiával, igyekszünk kellő figyelmet szentelni egymásnak, hogy minél tovább tudjuk ezt érezni. Pali például imádja a főztömet, különösen azt a francia vörösboros, omlós marha egytálételt, amit a megismerkedésünkkor készítettem neki. Nálunk nincs olyan elvárás, hogy minden este gőzölgő étellel várjam haza a családot. Én vagyok szomorú, hogy mostanában kevés idő jut erre a kedves, kikapcsoló elfoglaltságra, de a menütervezés és a hozzávalók beszerzése ritkán fér bele a hétköznapi rohanásba” – tette hozzá a Séfek séfe háziasszonya.

Ha bővebben kíváncsi vagy rá, hogy hogyan boldogult a munkában és a magánéletben Ördög Nóra, keresd a Hot! magazin ma megjelenő lapszámát!

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás