RETRO RÁDIÓ

Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve





Május harmincadikán a Hold a Mérleg jegyében jár.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.05.30.
mérleg hold csillagjegy horoszkóp

2023. május 30.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Mérleg jegyében jár a pünkösdi hétvége utáni első munkanap, ami jól is jön, mert segít visszarázódni a hétköznapok rutinjába. Ma minden flottul megy, a kommunikáció és a közlekedés is, és minden kapcsolata harmonikusan alakul
 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma nem kell mást tennie, csak hagyni, hogy a csillagai kényeztessék. Főleg anyagi értelemben érheti nyereség, de persze ez nemcsak talált pénzt, vagy jó ételeket jelenthet. Bőség az is, ha sokan kényeztetik: jó szóval, kedvességgel.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Semmit ne hamarkodjon el a mai napon. Habár általában igaz a mondás, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, most mégis jobb a halogató technika. Holnap már jobb formában lesz, visszarázódik a munkába.
 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mérleg Hold segít kiegyensúlyozottan kezelni a mai stresszt, amiből azért bőven kijut. Nehezen koncentrál a feladataira, folyton megzavarja valami. Ma azért szorítkozzon csak a legszükségesebbekre: ma akarjon előre dolgozni!
 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nagyon szerencsés lehet. Bármilyen helyzetbe is keveredik, ma számíthat rá, hogy a véletlen szinte a kezére játszik. Váratlan híreket, információkat is kaphat, amik nagyon is jól érintik, méghozzá az anyagi helyzetét.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Újra vissza a munkába, amihez most cseppet sem fűlik a foga, pedig a Szűz a legszorgalmasabb jegyek egyike. Lehetséges, hogy van egy helyzet, ami elkedvetleníti, vagy egy személy, aki megnehezíti a napját.
 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon képes lesz rá, hogy az eddiginél is harmonikusabb viszonyt alakítson ki a környezetével. Érdemes ezért ezt a napot a kapcsolatai ápolására felhasználni, legyen szó üzletről, vagy társról. Egy-egy apróbb ajándékkal sokakat megfőzhet.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ahogy eddig is, önben most is megvan a szakmai tudás. De még némi önbizalomra is szüksége lesz a keddi napon, ha a legjobbat akarja kihozni magából. Ha lehetőséget akar, akkor bátor fellépéssel kell megmutatnia, mit is tud.
 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Gyakran a félreértések okozzák azt, hogy vitákba bonyolódik a környezetével. Minél pontosabban fogalmazza meg az érzéseit, gondolatait, annál inkább elkerülhetőek lesznek ezek a konfliktusok. Ne mérgelődjön!
 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma ráébredhet: ha most hoz valamiben döntést, akkor nem képes még átlátni helyzetének a buktatóit. Komoly, messzire tekintő ügyekben Mérleg Holdnál a várakozás, mérlegelés a javasolt.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hajlamos lehet arra, hogy meggondolatlanul mond igent olyan pluszfeladatokra is, amit senki nem értékel, senki nem viszonoz. A végén ne csodálkozzon, hogy túlterheltnek és agyonhajszoltnak érzi majd magát. Tanuljon meg nemet mondani!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Mérleg Holdnak hála ma abban a ritka lelkiállapotban lesz, hogy képes lesz tisztán és érzelemmentesen értékelni a helyzetét. Ez jó alapot szolgáltathat komoly tárgyalásokhoz, akár a magánéletében is. Ma jól reagál a kihívásokra és a támadásokra is.





 





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás