RETRO RÁDIÓ

Idegőrlő éjszakák: már aludni sem tudnak a harmadik kerületben a furcsa hangoktól





Egyre több fővárosi kerületben panaszkodnak arra, hogy az éjszakai pihenést megkeserítik valamilyen különös eredetű, furcsa hangok. Most a harmadik kerületben kezdték el feltérképezni a probléma forrását.



Megosztás
Szerző: P.P.
Létrehozva: 2023.06.04.
Módosítva: 2023.06.04.
hang rejtély III. kerület

Egy harmadik kerületi lakos most a többi ott lakó segítségét kéri, hogy hátha együtt megoldást találnak mindannyiuk problémájára.

Furcsa hangok miatt nem tudnak aludni az óbudaiak (Képünk illusztráció) Fotó: Róka László / MTI

Egész éjjel ezt hallgatják

Egy harmadik kerületi Facebook-csoportban tette fel a kérdést egy hölgy, hogy tudja-e valaki, honnan származhat pontosan az a hang, ami minden estéjüket megkeseríti. A monoton „munkahangok” szinte már aludni sem hagyják őket és kezd elegük lenni ebből:

A Lajos utcai volt textilgyár épülete felől egész éjjel hallani lehet egy gépet dolgozni, nem igazán tudjuk beazonosítani, mi lehet, de gyakorlatilag szünet nélkül megy egész éjjel (nyomdagép talán)

– kezdte a posztját egy óbudai lakos, aki nemcsak most figyelt fel a furcsa hangokra, már tavaly is találkozott ezzel:

Tavaly egész nyáron ezt hallgattuk, és most is halljuk nyitott ablaknál. Más közel lakó is hallja esetleg (netán mást is idegesít)? Próbáltuk kideríteni, honnan jön a hang pontosan, de eddig nem jártunk sikerrel, az épületek verik vissza a hangot. Hátha más is hallja és tudja, hogy mi ez...

– írta, reménykedve abban, hogy talán másoknak van ötlete, hogy honnan származhat a hang és megoldást találhatnak a problémára.

Az állatok sem hagyják békén a budapestieket

Mint korábban megírta a Metropol, közel egy hete egy XIII. kerületi lakos is panaszkodott, hogy éjszakánként nem tud aludni egy idegesítő hangtól, amire még nem talált magyarázatot, így a többi ott lakó segítségét kéri.

Tegnap este és ma este is egy éles, pittyegő hangot lehet hallani a Keszkenő utca környékén. Valószínű messzebbről jöhet, viszont iszonyatosan idegőrlő, tegnap fel is ébresztett, most pedig nem tudok tőle elaludni. Van valakinek tippje, hogy honnan jöhet a hang?

– akkor a füleskuvikokra, baglyokra és varjakra fogták az esetet, de feltételezhető, hogy a harmadik kerületben most tényleg könnyedén megszüntethető zajokról van szó.

 





 





Ezeket olvastad már?
Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Két halott Ferihegynél: Hét nepáli menekült el a rommá tört autóból

Két halott Ferihegynél: Hét nepáli menekült el a rommá tört autóból

Rettegnek a lakók Újbudán – lassan mindennap kioltanak egy életet

Rettegnek a lakók Újbudán – lassan mindennap kioltanak egy életet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás