Ünnepség

2022.05.22. 09:43

Önfeledten élvezhetik az új játékaikat az ipolyvecei óvodások

Családi nap keretében avatták fel szombaton a helyi óvoda játszóudvarát. 

Hegedűs Henrik

Forrás: NMH | Fotó: Hüvösi Csaba

A rendezvényen előbb Molnár János polgármester mondott köszöntőt. Elmondta, több lépcsőben hajtották végre a fejlesztéseket, amelyek most zárultak le. Többek között az óvoda tornaszobával gazdagodott, korszerűsítették a belső teret, az udvarra pedig új eszközöket és berendezéseket telepítettek, illetve szereltek fel. Hozzátette, örvendetes módon a községben egyre több gyermek születik, és nem mindegy, hogy az apróságokat milyen körülmények fogadják, ráadásul a szülők is kifejezetten örülnek az egyre szebb és gondozottabb környezetnek.

Fotó: Hüvösi Csaba

Az esemény házigazdája, az Együtt Ipolyvecéért Mozgalom képviseletében Szőllősi Kornél kifejtette, a közösség erősítése érdekében döntöttek a családi nap megrendezése mellett, és a gyermekeknek, illetve az apukáknak-anyukáknak kellemes kikapcsolódást nyújtó programokat szerveztek.

Fotó: Hüvösi Csaba

A hivatalos köszöntőket követően a kicsik, nevelőik kíséretében műsort adtak elő, majd önfeledten birtokba vették új játékaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában