Kutyaiskola

2022.05.22. 19:29

Boldogan csaholhat az ebrengeteg a salgótarjáni kutyaiskola új területén

Immár saját területén nyitotta meg kapuit vasárnap délelőtt az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesületének Salgótarjáni Kutyaiskolája.

Veres Edina

Forrás: NMH | Fotó: Hüvösi Csaba

Tóth Hajnalka, az egyesület elnöke elmondta: régi álmuk vált valóra azzal, hogy Somlyóbányán sikerült egy telket vásárolniuk a tevékenységükhöz.

– Lesz még munkánk körülötte, de mi ennek örülünk, hiszen ez egy nagy előrelépés volt az életünkben. A Salgótarjáni Kutyaiskola első, az új helyen szervezett foglalkozását egy nyílt nap keretében tartottuk meg. A kezdő érdeklődők és négylábú társaik egy alapkiképzésen mérhették fel az egymás közötti összhangot, míg gyakorlottabb kutya-gazda párosok őrző-védő feladatok végrehajtását gyakorolták – mondta Tóth Hajnalka.

Nagy előrelépés az új terület a kutyaiskola életében | Fotó: Hüvösi Csaba

Hozzátette: négy kutyakiképző kollégájuk állandó időpontban, azaz minden vasárnap 10 és 12 óra között tudja fogadni a kutyaiskolában az egyesület tagjait. Emellett több program megvalósítását is tervezik az új helyen, azonban az azokkal kapcsolatos részletek még egyeztetés alatt állnak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában