Programajánló

2022.06.30. 19:53

Ezen a hétvégén is sok program közül válogathatunk Nógrád megyében

Újra összegyűjtöttük az előttünk álló hétvége programjait.

Nool

Forrás: Nool | Archív fotó

Péntek

Pénteken kezdődik és két hónapig tart a Bánki Nyár rendezvénysorozata színházi előadásokkal, koncertekkel, sporteseménnyel. A bánki tó víziszínpadán fellép többek között Charlie, a Tankcsapda vagy a Kárpátia, lesz dzsesszkívánságműsor, a program részeként rendezik meg az 56. Nógrádi Nemzetiségi Találkozót is. Itt találjátok a részletes programokat!

A Tű Fokán Művészeti Fesztivál is elkezdődik pénteken Garábon, amely idén először kerül megrendezésre. A négy napig fesztiválon különleges programokat kínálnak a szervezők - közölték közösségi oldalukon

Szombat 

Herencsényben falunappal és búcsúval egybekötött veterán autóstalálkozót tartanak a községben július 2-án, szombaton. Az érdeklődőket a látnivalók mellett különböző fellépők szórakoztatják. 

„Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozat idén 19. alkalommal várja a természet és a zene szerelmeseit. A programokat július 2. és 10. között rendezik meg 9 különböző helyszínen. A színes és ingyenes programok között a család valamennyi tagja talál magának megfelelő feltöltődési lehetőséget. A „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok nyitórendezvényét július 2-án, szombaton a Pásztóhoz tartozó Mátrakeresztesen tartják meg, másnap a megyeszékhely eresztvényi látogatóközpontja ad helyet az előadásoknak. Ezenkívül felcsendülnek a dallamok Mátraverebély-Szentkúton, Szurdokpüspökiben és Taron is, majd Heves megyébe és Szlovákiába is várják a látogatókat.

Szintén szombaton, ismét várja a nógrádsápi termelői piac a látogatókat 7 és 12 óra között a Fő téren, ahol kézműves termékek között válogathatnak az érdeklődők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában