Fejlesztések

2022.07.01. 18:36

Tovább fejlődhetnek az intézmények, utak újulhatnak meg Jobbágyiban

Zajlanak a munkálatok, de pályáznak is, hogy tovább fejlődjön a falu.

N. O.

A Rákóczi út kap új köntöst, és az Ady útra is pályáztak

Forrás: NMH

Schoblocher István polgármester elmondta: a szennyvízberuházás még folyamatban van. – Úgynevezett utómunkálatok történnek, például a projekt miatt felvágott utak helyreállítása, amit remélhetőleg hamarosan befejeznek a szakemberek. Maga a szennyvíztisztító egyébként már ősz óta működik – közölte, hozzátéve: a közeljövőben újabb beruházás is kezdetét veszi, ugyanis a Magyar Falu Programban hozzávetőlegesen 20 millió forintot nyert el az önkormányzat. A kapott összegből a Rákóczi út felső része kap új köntöst. Schoblocher István arra is kitért, hogy több pályázatot is benyújtottak a Top Pluszba. 

– Az iskola két épületére, így az ebédlőrészre és a technika épületére nemrég már elnyertük a támogatást, amely során energetikai korszerűsítés valósul meg. Ezen túlmenően pályáztunk a művelődési ház belső felújítására, valamint az Ady Endre út fejlesztésére is – fejtette ki a polgármester, aki bízik benne, hogy mindkét pályázat során sikeres elbírálásban részesülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!