Fiatal bűnöző

2022.07.07. 08:42

Ékszereket és szeszes italokat lopott egy 14 éves romhányi fiatal

A rendőrök elkapták a fiatalt, aki beismerte bűneit.

Nool

Forrás: police.hu

– A rendőrségre július 3-án tett bejelentést a sértett, aki elmondta, hogy aznap délelőtt romhányi családi házában kereste fel őt 14 éves rokona, aki aztán figyelmetlenségét és távollétét kihasználva a szobából ellopta az arany nyakláncát, karkötőjét, pecsétgyűrűjét és bokaláncát – tájékoztatta hírportálunkat Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: police.hu

Hozzátette, hogy a nyomozás során kiderült az is, hogy a fiatalkorú június 24-ére virradó éjszaka egy Romhányban megtartott rendezvényen őrizetlenül hagyott büfé sátrának oldalát felemelte és onnan különböző szeszes italt és üdítőt vitt magával, valamint az ott hagyott pénztárgépet is megrongálta. A rományi fiatal az ellopott ékszereket aztán értékesítette, a sértetteknek pedig közel 500 ezer forintnyi kárt okozott.

Forrás: police.hu

– A rendőrök a fiatalkorút elfogták, a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították, rongálás és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte – mondta el érdeklődésünkre a sajtóreferens. 

Július 5-én egy 14 éves kállói fiatalról számoltunk be hírportálunkon, akinek a nevéhez számos betörés kapcsolódik és emiatt nemrég letartóztatták, majd javítóintézetbe került. Onnan azonban megszökött, de sikerült elkapni, s a napokban újra rács mögé került.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában