Perverz

2022.08.19. 17:20

A salgótarjáni óvoda környékén maszturbált, elfogták a férfit

A salgótarjáni Mackóvár Óvoda felé vezető lépcsősornál több járókelőt megbotránkoztatott viselkedésével az a férfi, aki fényes nappal a nyílt utcán elégítette ki magát.

NOOL

Borítóképünk illusztráció!

Egy neve elhallgatását kérő olvasónk – aki aggódó szülőként fordult szerkesztőségünkhöz – jelezte, hogy a napokban az Arany János úton, az óvoda felé vezető szakaszon egy ismeretlen férfit látott maszturbálni. Mint mondta, nagyon megijedt a helyzettől, ugyanis ahogy a férfi észrevette őt, mosolyogva folytatta tovább a szeméremsértő tevékenységet. Hozzátette: az illető nagy darab és tetovált volt, s bár már nem először látta őt a környéken, eddig nem tűnt fel neki, hogy hasonló dolgot művelt volna a városban. Olvasónk az ismerőseinek is beszámolt az esetről, akik megerősítették neki, nem először fordult elő az elmúlt időszakban, hogy ők is megbotránkoztató viselkedésekre figyeltek fel a tarjáni utcákon. Volt, aki például egy férfit az óvodánál vizelés közben vett észre. 

A jelzést követően megkerestük a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy érkezett-e bejelentés hozzájuk a szeméremsértőről. 

– Augusztus 17-én 17 óra 05 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az Arany János úti járda melletti füves területen egy férfi szeméremsértő módon viselkedik – ismertette kérdésünkre Tamás-Kovács Andrea megyei rendőrségi sajtóreferens.

Hozzátette: az ügyben a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 44 éves férfi ellen, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában