Elismerés

2022.09.24. 08:02

Születésnapjukon köszöntötték a nógrádi katasztrófavédőket, és kinevezést is bejelentettek

A hagyományokat követve a havi rendszerességgel megtartott igazgatói értekezlethez kapcsolódva a nyári hónapokban és szeptemberben is elismerést vehettek át azok a kollégák, akik bátorságukkal életeket vagy anyagi javakat mentettek meg. A katasztrófavédelem főigazgatója azokat is köszöntötte, akik kerek születésnapjukat ünnepelték. Szeptemberben elsőtiszti kinevezésekre is sor került.

Nool

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere júliusban 60. születésnapja alkalmából miniszteri emléktárgyat ajándékozott Seres Tibor tűzoltó ezredesnek, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának.

Augusztusban Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 50. születésnapja alkalmából ajándéktárgy elismerésben részesítette Csépe Zoltán tűzoltó törzszászlóst, a salgótarjáni hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét.

A főigazgató október 1-jei hatállyal kinevezte tűzoltó főhadnaggyá a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába Magulya Zoltán tűzoltó zászlóst.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában