Óvatosság

2022.09.26. 09:35

A trükkös lopások megelőzésére hívták fel a figyelmet a nógrádi rendőrök

A helyszíneken az állampolgárok a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett, áldozatvédelemmel kapcsolatos ajánlásokat is kaphattak a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembereitől.

Nool

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint ősszel is folytatódik a rendőrség „Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!” elnevezésű bűnmegelőzési programja. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megelőzési szakemberei a napokban Salgótarjánban és a pásztói piacnál felállított prevenciós pontoknál várták az érdeklődőket, akiket vagyonvédelmi tanácsokkal láttak el. Felhívták a figyelmet a trükkös lopásokra, valamint a lakásbetörések és az idősek sérelmére elkövetett csalások megelőzésének lehetőségeire is. A helyszínre érkezők a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Mobil Bűnmegelőzési Centrumával is megismerkedhettek.

Az információs pontokon a Salgótarjáni Áldozatsegítő Pont vezetője tájékoztatta a megjelenteket az áldozatsegítés lehetőségeiről és a Pont ügyfélfogadási rendjéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában