Korszerűsítés

2022.09.27. 16:59

Öt és fél év alatt nem sikerült felújítani a Kercseg-lapos felé vezető utat

Öt és fél év kevés volt a Kercseg-lapos felé vezető út felújítására, pedig a beruházásra a Modern Városok Program nyújtotta támogatást is lehetőséget biztosítana.

Nool

Felújításra vár a Kercseg-lapos felé vezető út

Forrás: Facebook/Fidesz Kelet-Nógrád

A Fidesz Kelet-Nógrád Facebook-oldalán tette közzé Becsó Zsoltnak, a térség országgyűlési képviselőjének azt a videóját, melyben a honatya a Kercseg-lapos felé vezető út állapotát elemzi. 

–  A felújításról szóló projekt szerepel a 2017 márciusában aláírt Modern Városok Programban. Véleményem szerint ez az egyik olyan programelem, melyet a legegyszerűbb lett volna realizálni az elmúlt években – mondta videós posztjában a honatya, hozzátéve: – A  miniszterelnökkel való megállapodás óta eltelt öt és fél év, de ez idő alatt nem sikerült a megfelelő korszerűsítés.

A beruházás azért is lenne jelentős Salgótarján számára, mivel a Kercseg-lapost rendszeresen érintik a Karancs-Medves térségének teljesítménytúrái, ugyanakkor a kedvelt kirándulóhely felé a salgótarjáni Kálvária, a Beszterce-lakótelep, a somoskőújfalui vasútállomás és Karancsalja felől is vezetnek turistajelzések.


Portálunk már tavaly is beszámolt arról, hogy lassú a Modern Városok Program (MVP) önkormányzati kezelés alatt álló salgótarjáni projektjeinek megvalósítása. Néhány egyéb eleme azért elkészült, vagy már dolgoznak rajta:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában