Kés

2022.09.28. 10:14

Brutális késelés Balassagyarmaton: emberölési kísérlet miatt felelhet a budapesti férfi

A Nógrád megyei nyomozók lezárták a vizsgálatot az ellen a budapesti férfi ellen, aki Balassagyarmat belvárosában egy évvel ezelőtt késelt meg egy nőt.

Nool

Archív fotó.

Forrás: police.hu

Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunkkal közölte: emberölés bűntett kísérlet és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 57 éves budapesti férfival szemben. 

– A nyomozás adatai alapján 2021. szeptember 17-én a reggeli órákban a férfi megjelent a sértett balassagyarmati családi házánál a köztük lévő korábbi polgári peres eljárás után és vélt sérelmei miatt megrongálta az ingatlan kaputelefonját és a terasz üvegét. Ezt követően a férfi a sértett tulajdonában lévő, és a közeli utcában parkoló gépjárművéhez ment és annak gumiabroncsait a nála lévő tőrrel kiszúrta – tette hozzá. 

Ezután az elkövető Balassagyarmat belvárosában az utcán várta a sértettet, hogy a köztük lévő korábbi vitás kérdést megbeszélje vele. A vita lezárásaként a nőt egy késsel többször végigszúrta, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség az ügy iratait a Nógrád Megyei Főügyészségnek átadta.

A letartóztatásról portálunk is beszámolt:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában