Bilincsben

2022.10.01. 08:40

Körözött bűnöző fosztott ki egy salgótarjáni élelmiszerboltot

Lopás miatt kaptak el a tarjáni rendőrök egy megyeszékhelyi élelmiszerboltban egy férfit pénteken, ám kiderült, ellene több körözés is érvényben volt.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Egy salgótarjáni élelmiszerbolt biztonsági szolgálata tett bejelentést szeptember 30-án délelőtt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy két férfit lopás miatt tetten értek. A biztonságiőrök visszatartották a helyszínen a két illetőt, majd a kiérkező rendőrök elfogták őket. 

– Az intézkedés során a nyilvántartások ellenőrzésekor derült fény arra, hogy az egyik 36 éves férfi ellen zaklatás vétség és egyedi azonosítójellel visszaélés vétség elkövetése miatt a Salgótarjáni Járásbíróság két elfogatóparancsot bocsájtott ki, valamint őt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság is körözte kábítószer birtoklás bűntette miatt. Elfogását rendelte el továbbá testi sértés bűntett elkövetése miatt a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja, mivel a részére kiszabott 50 nap szabadságvesztés letöltését határidőig nem kezdte meg – mondta el hírportálunknak Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője.

Az alezredes hozzátette, hogy a rendőrök elfogták és előállították a 36 éves körözött férfit, majd elszállították a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe, a lopás másik, 19 éves salgótarjáni elkövetőjét pedig szabálysértési őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában