Szórakozás

2022.11.30. 13:54

Neten hozott ajándékot a közutas Mikulás

Idén a Mikulás is hókotróval jár, legalábbis a most megjelent, közutas téli színező és foglalkoztató füzetben, melyet a nógrádi szülők is ingyenesen letölthetnek gyermekeik számára.

Nool

A gyerekek kiszínezhetik a közutas Mikulást

Forrás: Magyar Közút / Nool

A Magyar Közút kiskőrösi Úttörténeti Múzeumának weboldalán elérhető füzetben a gyerekek nemcsak közutas Mikulást színezhetnek, hanem például megtervezhetik a hókotró útját egy havas labirintusban vagy segíthetnek kiválasztani a megfelelő közutas téli munkaruhát, a nagyobbakra pedig közlekedési táblás sudoku is vár. A Magyar Közút ezzel szeretne hozzájárulni minden hókotrórajongó gyerek (és persze felnőtt) ünnepi hangolódásához.

A téli témájú füzet mellett szintén ezen a weboldalon érhető el egész évben a kiskőrösi Úttörténeti Múzeum online szókeresője, memóriajátéka, kvízei és puzzle-je is. Szerdai közleményében a Közút hozzáteszi: akinek nem elég a szórakozva tanulásból, azt személyesen is várja a múzeum keddtől vasárnapig, 9 és 16 óra között interaktív múzeumlátogatással és óvodásoknak, valamint kisiskolásoknak tartott kreatív múzeumpedagógiai foglalkozásokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában