Szán helyett

2022.12.06. 22:01

Elcsíptük a tankoló Télapót a rétsági benzinkúton

Tűzoltók és rendőrök is segítettek ma a Mikulást elfuvarozni a megyében a gyerekekhez, hiszen nem esett hó, így a szánok nem csúsztak volna. A hatóságokat elszólította a kötelesség, a fehérszakállú pedig szemmel láthatóan saját autójával folytatta ajándékosztó körútját.

Nool

Szüksége volt üzemanyagra, hisz rengeteg helyre kellett ma eljutnia

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Mint arról már több cikkünkben is beszámoltunk, ma a Mikulás megyeszerte megajándékozta a gyerekeket. Nem is csoda, hogy a nagy munka után a kedves öregnek is be kellett állnia a tankolók sorába, hiszen Télanyó már nagyon várja odahaza. 

A Mikulás nem morgolódott, nyugodtan kivárta sorát a rétsági töltőállomáson, ahonnan egész hamar továbbállt. Az őt kővető autósok igencsak rácsodálkoztak a nem mindennapi látványra, a tankoló Télapóra. Bar a kérdés jogosan merülhet fel, hova lettek a rénszarvasok?

Némi meglepetést minden bizonnyal okozott a kút dolgozóinak is
Fotós: Ember-Lukács Zsófia / Forrás: Nool

A tankoló Mikulás látványa nyugat-nógrádi kollégánkat, Hegedűs Henriket is megihlette:

Ugyan már, mit keres itt ez a fickó? Bement, mint mindenki más a benzinkútra, kifizetni az üzemanyag összegét, persze civil ruhában poroszkált, aztán mikor kijött, már átöltözött a drágalátos férfiú! Felöltötte magára mindazt, ami ilyenkor dukál a jeles naphoz! Piros sipkás fejfedő, hosszú nagy szakáll, piros kabát, de hát december hatodika van! Vajon miért tette mindezt – néztek össze a töltőállomáson várakozó autósok. Aztán kiderült: a férfi a gyermekeit lepte meg így. Amikor fizetés után visszatért, harsány hahotában törtek ki a járműben ülő családtagok, a kisfiú és a kislány pár perc múlva boldogan majszolgatta a különleges élmény feletti örömért kapott szaloncukrokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában