Távmunka

2023.01.31. 06:27

Elszólta magát Korányi Dávid felesége

A főtanácsadó több mint egy évig a Városháza közelében sem járt.

Korányi Dávid

Forrás: Origo

– Amióta megszületett Rozi, azóta itt vagyunk. Júliusban született, szeptemberben egyszer hazamentünk Magyarországra. Most több mint egy éve nem hagytuk el az országot – nyilatkozta az RTL Fókusz című műsorában még január 11-én Mihalik Enikő New Yorkban élő magyar modell. Korányi Dávid felesége tulajdonképpen elszólta magát, hisz így kiderült, hogy Karácsony Gergely főpolgármester korábbi városdiplomáciai főtanácsadója – akivel tavaly november 30-án szüntették meg a munkaviszonyt a Városházán – 2021 szeptembere óta szó szerint távmunkában végezte tanácsadói feladatait, havi kilencszázezer forintért – írja a Magyar Nemzet.

Korányi Dávid tevékenységéről szinte semmit nem lehet tudni. Karácsony Gergely a december közepén megtartott Fővárosi Közgyűlésen kérdésre válaszolva elmondta, hogy Korányi városdiplomáciai munkáját eredményesnek tartja.

A főpolgármester két héttel korábban pedig elismerte, hogy tudta, mit csinál a városdiplomáciai főtanácsadója által létrehozott Action for Democracy nevű NGO.

Erről a szervezetről derült ki, hogy a választási időszakban több milliárd forintot juttatott a baloldali ellenzéknek az Egyesült Államokból.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában