Ingatlanajánló

2023.06.03. 06:50

A hét ingatlana: egy frissen felújított, ropogós szépség Salgótarjánban!

A frissen felújított, Salgótarjában kínált családi ház igazi ínyencség a helyi ingatlanpiac kínálatában. A fotók alapján egyértelmű, hogy bent minden vadonatúj és igényes, míg kint egy csodás oázis lehetősége rejlik a szuper telken! Irány a hét megyei ingatlana!

Nool

Forrás: Ingatlanbazar.hu

„Nógrád megye, Salgótarján (Belváros közelében), Forgách Antal úton, 130 nm-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, 2 szintes, összkomfortos, tehermentes családi ház eladó! Az ingatlan több generáció harmonikus együttélésére, nagyobb családok számára ideális választás lehet. Az otthon melegét gáz kombi cirkó kazán, a meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. 

A családi ház teljes körűen, frissen felújított, mely során cserélve lettek a villamos- és vízvezetékek, a külső- és belső nyílászárók, alsó burkolatok. A falak frissen festettek, a fűtési rendszer át lett mosva, a radiátorok újak, a cirkó kazán (BAXI) cserélve lett. A villamoshálózat szintenként kiépített, külön biztosíték táblával szerelt. A külső falak 5 cm-es szigeteléssel ellátottak. Az ingatlanhoz tartozó telek, 389 nm, körbekerített az épület előtt és mögött helyezkedik el, két utcáról megközelíthető. A központ autóval 5 perc alatt elérhető, buszmegálló 50 méterre található. [...]”

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!