Nool.hu videó

2023.06.08. 15:17

Helyszíni videó: a víz az úr Mátrakeresztes és Hasznos között is

Mint arról már beszámoltunk: több nógrádi településen is gondot okoz a sok csapadék. Portálunk csütörtök délután Mátrakeresztes és Hasznos között készített felvételeket a jelenlegi helyzetről.

G. K.

Az esőzések miatt több útszakasz is járhatatlan

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Mint arról beszámoltunk: a megáradt Kövicses patak miatt teljes szélességében lezárták a 2408-es utat, Pásztó és Galyatető irányából, továbbá az úttestre került nagy mennyiségű csapadék miatt a Pásztó és Szurdokpüspöki között lévő 2407-es számú utat is.

– A napok óta tartó esőzés miatt Nógrád vármegyében megáradt a Kövicses patak, amely elöntötte az úttestet Mátrakeresztes, Kékesi úton, ezért a településen áthaladó 2408-as számú utat, Pásztó és Galyatető irányából is a rendőrség bizonytalan ideig lezárta – mondta el portálunknak Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: Mátrakeresztes elején és végén a gépjármű forgalmat a rendőrség visszafordítja. Szintén az időjárási körülmények miatt jelenleg az úttestre került nagy mennyiségű víz miatt járhatatlan a 2407-es számú út Pásztó és Szurdokpüspöki települések között, ezt az útszakaszt a járművezetők a 21-es számú főút igénybevételével tudják elkerülni.

– Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy az érintett útszakasz járhatatlan. Kérjük a sofőröket a forgalomkorlátozás betartására! – emelte ki Buda Gábor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában