Kiskorúakra veszélyes szexpartnerkereső oldalon regisztrált Magyar Péter - videó

magyarpéter
Magyar Péter
Vágólapra másolva!
Magyar Péter is regisztrált arra a szexpartnerkereső oldalra, amely ellen egyre több aggály merül fel.
Vágólapra másolva!

A HVG számolt be néhány éve arról, hogy a kiskorúak miatt szállt rá a Tinderre a brit kormány. A baloldali lap a Sunday Times közérdekű adatigénylésre hivatkozva azt írta: Nagy-Britanniában 2015 óta nem kevesebb mint 30 kiskorút erőszakoltak meg, akik egyébként nem valós életkorukat adták meg a társkeresőkön. További 60 alkalommal elcsábították vagy szexuálisan kihasználták őket. A legfiatalabb áldozat nyolcesztendős volt - írta a tuzfalcsoport.blogstar.hu.

A Tinder kapcsán az NLC.hu ad egyértelmű képet - "A legrapidabb (szex)partnerkereső alkalmazás a mobilodon, ami igazán felpörgeti az életedet és napjaidat." Mint írják: "Akárhogy is csűrjük-csavarjuk, a Tinder a szexpartnert keresőknek kedvez elsősorban, hiszen itt nem térképezi fel senki a csodálatos belső értékeinket első körben." Az elmúlt időszakban arról is lehetett olvasni, hogy megszaporodtak az ún. Sugardaddyk és Sugarbabe-k a Tinderen, amely azt jelenti, hogy párkeresés és a pénzügyi tranzakciók, a kitartottság kezd elterjedni a platformon.

Mint arról Bohár Dániel videójából is értesülhettünk, Magyar Péter is regisztrált az említett felületen.

A képek tanúsága szerint Magyar élvezi a luxuséletet, "finom borok és pezsgők" azok a hívószavak, amelyekre lecsaphattak a szingli hölgyek, amíg Magyar aktív volt a társkeresőben.

 


A Pew Research Center által készített "Internet & American Life Project" szerint az online randizók 54 százaléka "súlyosan félrevezető" információkat a profiljában. Hamis fotókat használnak, hamis személyes adatokat osztanak meg, és hazudnak az életkorukról.

A randizók mintegy 28 százaléka azt mondja, hogy gyakran nem érzi magát biztonságban és zaklatva, amikor társkereső alkalmazásokban lógnak. Emellett az amerikai egyetemisták 40 százaléka, akiket a Tinder-tapasztalataikról kérdeztek, azt állítja, hogy az alkalmazás inkább a csajozásra, mintsem komoly kapcsolatok kiépítésére szolgál.