Szurkolóhelyek

2022.05.28. 16:31

Óriás ledfallal és jótékonysági fogadással készül Somogy a BL döntőjére

Megyeszerte várják a szombat esti Bajnokok Ligája döntőjét a labdarúgás somogyi szerelmesei. Nem csak ők készülnek az esti meccsre, hanem a vendéglátóhelyek is különlegességekkel várják a drukkereket.

Sonline

Fotó: Bakonyi Ildiko

Egy harminc éve működő fonyódi vendéglátóhelyen öt nagyméretű tévén nézhetik a döntőt a vendégek. Zsiga Csaba tulajdonostól megtudtok, hogy minden évben készülnek a kiemelt sporteseményre valamilyen játékkal és akciókkal. – Idén italtotóval várjuk az érdeklődőket és jótékonysági fogadásra is lehetőség lesz, melyet a daganatos gyerekek gyógyítására ajánlunk fel – árulta el a tulajdonos, aki kiemelte, hogy nem csak a futball, de a nemzetközi kerékpárversenyek is népszerűek a vendégek körében. 

Azok, akik a Liverpool és Real Madrid összecsapását a megyében a legnagyobb kijelzőn szeretnék megnézni Balatonkeresztúrra kell venniük az irányt. A balatoni település bisztrójának teraszán száznál is többen nézhetik a döntőt egy nyolc négyzetméteres ledfalon, de rossz időjárás esetén sem maradnak le az akcióról a szurkolók, a vendéglátóhely fedett részében is óriáskivetítőn szurkolhatnak kedvenceiknek különleges és minőségi italokat kortyolva, tudtuk meg Kanizsai Roland társtulajdonostól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában