Utcai támadás

2022.06.29. 08:26

Öten támadtak rá a kiránduló családra a Balatonnál

Megtámadtak egy családot Siófokon tavaly júliusban. Az ügyészség most emelt vádat az elkövetők ellen.

K.G.

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Még 2021 júliusában a siófoki otthonának teraszáról észrevette egy fiatal férfi, hogy az utcán testvére szóváltásba keveredett egy autóban utazó család férfitagjaival egy közlekedési konfliktus miatt. A férfi ekkor négy barátjával az utcára futott, és beszálltak a vitába: rögtön bántalmazni kezdték a kocsi utasait, egy idősebb férfit és a vejét. 

Hárman az idősebb férfit hátulról támadták meg, akit először a fiatalkorú fiú ütött meg ököllel a fejénél, majd amikor a sértett a földre került, mindhárman ütötték és rugdalták. Eközben a másik két társa a vőt rúgta meg többször. A garázda férfiak csak akkor hagyták abba a kirándulók bántalmazását, amikor a sértett felesége és lánya hívták a rendőrséget. 

Ezen a békésnek tűnő utcán tört ki a verekedés.

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a támadó ellen, a társai kilétét a rendőrségi nyomozás nem tudta kideríteni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában