Ízléstelen

2022.08.17. 17:56

Katasztrófaturisták videózták az életmentést Balatonmáriafürdőn

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán osztotta meg, mennyire érzéketlenül nehezítették meg a mentés folyamatát a katasztrófaturisták kedden.

Sonline

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai egy ötven év körüli férfihoz vonultak ki nagy erőkkel a balatonmáriafürdői strandra kedden. A férfit a Balatonból húzták ki, a perceken belül kiérkező mentőegységek és a légimentők azonnal megkezdték a férfi újraélesztését, aki már nem lélegzett.

A leírás szerint a mentés másfél órig tartott, miközben katasztrófaturisták özönlötték el a környéket, és semmivel nem törődve bámészkodtak, sőt volt, aki videózott is. A mentősök olykor megpróbálták elküldeni az útban lévő bámészkodókat, de nem jártak sikerrel, és nem is ezért voltak a helyszínen. 

Ahogy a poszt is fogalmaz, "a mentők mindent elkövettek, de a férfi életét sajnos a megfeszített csapatmunka ellenére sem tudták megmenteni, amit többen rögtön meg is osztottak a közösségi médiában. A kritikátlan viselkedés a mentést végzőket is megviselte, a Balatonlellei Mentőállomás vezetője egyenesen tűrhetetlennek minősítette a bámészkodók viselkedését, amelyhez hasonlót több mint harminc éves pályafutása alatt sohasem tapasztalt."

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában