Támadás

2022.09.28. 08:43

Fojtogatta utastársát a siófoki pályaudvaron

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság miatt egy külföldi állampolgárságú férfit gyorsított eljárásban állított bíróság elé. A férfit az elkövetéstől számítva 72 órán belül állították elő.

K.G.

A húszas éveiben járó vádlott a siófoki autóbusz pályaudvaron tartózkodott, amikor leült az ott várakozó, számára ismeretlen fiatal férfi mellé. Egy hirtelen mozdulattal átkarolta a férfi nyakát és ok nélkül fojtogatni kezdte. A szorításából a megriadt férfi közel egy perc elteltével tudott kiszabadulni, majd amikor fel tudott állni, táskáját magához véve futni kezdett a támadója elől, aki üldözőbe vette. A forgalmas pályaudvaron többször segítségért kiabált az őt kitartóan követő férfi viselkedése miatt. Végül a busztársaság biztonsági őre tartóztatta fel a már több utast is inzultáló vádlottat a rendőrség intézkedésééig. Az ügyészség indítványának megfelelően vádlottat a Siófoki Járásbíróság a férfit jogerősen nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte, két évre felfüggesztve.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában