Gyilkosság?

2022.09.28. 09:09

Zamárdinál keresik a dunaújvárosi nő holttestét

A Balatonnál keresik egy középkorú nő holttestét, akit a gyanú szerint a férje gyilkolhatott meg, majd elrejthette a holttestet.

K.G.

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Letartóztatták a férjét annak a dunaújvárosi nőnek, akit eltűntként keresnek – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn. A rendőrség a honlapján azt írja: a dunaújvárosi rendőrkapitányságon körözési eljárás indult szeptember 21-én egy 52 éves helyi nő eltűnése miatt, és felmerült a gyanú, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett, amelyhez a férje köthető. A nyomozók a dunaújvárosi férfit szeptember 24-én fogták el, majd gyanúsítottként hallgatták ki, a Székesfehérvári Járásbíróság pedig hétfőn elrendelte a letartóztatását. A közleményben kiemelték, hogy a rendőrség nyomozócsoportot alakított az ügy körülményeinek tisztázása érdekében. Úgy tudjuk, a házaspár a Balatonra utazott, de a zamárdi nyaralójukból csak a férj tért vissza. A rendőrök megszállták a zamárdi utcát, feltúrták a nyaraló udvarát, még a betont is feltörték, de egyelőre nincs hír arról, hogy megtalálták volna az eltűnt nőt.  

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában