Éjszaka dolgoznak

2023.06.01. 09:07

Ennek nem fognak örülni a közelben élők

Júniusban a Fonyód-Kaposvár és a Siófok-Kaposvár vasútvonalon is éjszakai munkavégzést végez a vasúttársaság, ami jelentős zajterheléssel jár, közölte a MÁV szerkesztőségünkkel.

K.R.

Illusztráció

Fotó: Lang Róbert

A MÁV Zrt. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében azt írta, hogy előre tervezett éjszakai karbantartást végeznek ebben a hónapban a Fonyód-Kaposvár és  Siófok-Kaposvár vonalakon.

Ezért Fonyód és Osztopán között június 1-jén és 2-án, éjszakánként 20 órától 5:30-ig, Kaposvár állomáson június 12-től 15-ig, valamint június 26-tól 29-ig éjszakánként 20 órától 6 óráig jelentős zajterhelésre kell számítani. 

A Siófok–Kaposvár vonalon pedig június 28-án este 8 órától reggel 6 óráig Mernye és Kaposvár között, a kaposvári elágazásnál dolgonak a vasúti munkagépek. 

A vasúttársaság azt közölte, hogy az állomásokon és az átjáróknál a feltüntetett ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kérik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában