Újabb munkalehetőség!

2023.06.01. 10:35

Kiderült, mit fognak gyártani az új kaposvári gyárban

Okosirodába, okos otthonokba gyártanak majd vezérlőket az épülő új kaposvári gyárban. Szita Károly, Kaposvár polgármestere képeken mutatta meg, hogy mi készül majd a Fürdei úti Jiecang gyárban.

Koszorus Rita

Többek között ilyen okosasztalhoz is gyártanak majd vezérlőket Kaposváron.

Forrás: jiecang.madeinchina.com

Kaposvár polgármestere facebook bejegyzésben mutatta meg, hogy milyen termékeket fognak gyártani a tegnap bejelentett új kaposvári üzemben. Szita Károly úgy fogalmazott, a kínai vállalat intelligens mozgásmegoldásokat kínál irodákba, orvosi ellátásba, vagy éppen okos otthonokba. Ehhez speciális elektormos motorokat, vezérlőegységeket készítenek, amelyeket a bútorgyártás mellett az ipar különböző területein tudnak felhasználni. 

Így tehát a kaposvári gépgyártás egy újabb üzemmel gyarapodik majd. 

Kaposváron logisztikai állítható bútorokhoz, orvostechnikai alkalmazásokhoz, ipari automatizációhoz szerkezeteket és motorokat fognak gyártani és raktározni, tette hozzá. 

A távol-keleti cég Magyarországon és Kaposváron kívül Németországban, Ausztriában, Finnországban és az Egyesült Államokban rendlekezik gyártókapacitással Európában. 

A Jiecang, kínai vállalat érkezik új gyárával Kaposvárra, erről szerdán tett bejelentést Szijjártó Péter, külgazdasági- és külügyminiszter. A budapesti sajtótájékoztatón Szita Károly, kaposvári polgármester, valamint Gelencsér Attila, a Zselic és Kaposvár országgyűlési képviselője is részt vettek. 

A Jiecang saját oldalán videót is találhatunk azokról a termékekről, amelyeket a cég gyárt. Az egyikben egy vicces panda maszkban mutatja meg egy dolgozó, hogy az általuk gyártott Jiecang Lite asztal miért jobb, mint egy hagyományos termék. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában