Bulvár-celeb

2024.03.25. 16:25

Súlyos okok a háttérben: Kasza Tibi elárulta, miért tűntek el

Most először mondta el a TV2 sztárja, hogy miért tűntek el a közösségi médiából.

Kasza Tibi

Forrás: TV2

Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea egyre kevesebbet posztolnak a közösségi oldalaikon, szinte teljesen eltűntek a nyilvánosság elől. A 44 éves Kasza már családjára szeretne koncentrálni, zenei karrierjét mára teljesen feladta, azonban a TV2-n látható Szerencsekerék című műsorban rendszeresen láthatják őt a nézők.

Feleségét több kritika érte a közösségi oldalakon, ugyanis mivel vékony testalkata van, anorexiásnak nevezik őt, amit már Kasza Tibi sem bírt tovább, a Facebook-oldalán osztotta ki a kommentelőket:

"Miért hagytuk ott a “nagy” Facebook-ot, és az Instagram-ot? Az ott eldurvult hangnem miatt, amiért elég volt egyetlen kép tegnap, és ismét szomorkodni láttam a feleségem, hogy jöttek a kommentek arctalan profilokról hogy anorexiás, adjál már ennek a lánynak enni stb…

Ez az “anorexiás” kihordott és megszült két csodás gyermeket, még arra se mond rosszat aki szemtől szembe bántja őt, nélkülözésből jött és a saját kreativitásából birodalmat épített, és az ő harca bizony az hogy szeretne hízni, de nem tud.

És én szeretem, szeretem soványan, kövéren, alacsonyan, magasan, nekem mindig ő lesz a legszebb! És tud valamit amit egyre kevesebben az internet eltorzult világában, jó ember. Miközben a túlsúly legyőzésére tanítalak meg benneteket, arra is biztatlak hogy olyan testben éljetek ami számotokra örömöt okoz, ne akarjatok megfelelni senkinek és semmilyen elvárásnak. 

És ne legyen elfogadott dolog a sovány emberek megalázása sem az internet világában, mert ezeknek az embereknek nincs zajos közössége, aki azonnal testkép szégyenítést kiállt. Ők némán kell hogy tűrjék, a “csontokkal játszanak a kutyák” megjegyzéseket a könnyüket nyelve, miközben számtalan komoly oka, felszívódási rendellenességek, hormonális problémák stb. lehetnek a háttérben. Mert eldurvult ez a hely is, emlekszem a régi szép időkre, játék volt a Facebook, az Instagram, mosolyogni jártunk oda. Mára csatatér.

És a magam részéről még tudom hogy kell csatázni, csak már nem akarok

- fejtette ki hosszan a véleményét.

Kiemelte, hogy már 12 éve él boldog párkapcsolatban él Darai Andreával, akiben megtalálta azt a társat, akiről mindig is álmodott. Született két gyerekük, akik isteni ajándékként érkeztek az életükbe - írja az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában