Rendőrség

2022.05.18. 15:33

Jelzőtáblával és traffipaxszal próbálják megelőzni a tragédiát Szolnokon

Sokan versenypályának használják a dr. Sebestény Gyula út meghosszabbított szakaszát, a rendőrség most lépett az ügyben.

Szoljon.hu

Jelzőtáblával is próbálják csökkenteni a gyorshajtók számát a szolnoki dr. Sebestyén Gyula úton Fotó: Szoljon.hu

Az elmúlt évek egyik legnagyobb beruházása valósult meg Szolnokon, a dr. Sebestény Gyula út és a Mester út közötti szakasz megépítésével. Sokan sajnos azonban a jó minőségű, új aszfaltot rossz célra használják, és előszeretettel lépik túl a megengedett 50 kilométer/órás sebességet. A gyorshajtók miatt több lakossági panasz is érkezett már az utóbbi időszakban, amelyek most úgy tűnik, meghallgatásra leltek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság épülete melletti szakaszon több alkalommal is traffipaxos járőr figyel a gyorshajtókra, ezen kívül az út mindkét oldalára egy 40 kilométer/óra sebességkorlátozásra figyelmeztető táblát helyeztek ki.

A Tallinn-Alcsi Városrészért Egyesület elnöke, Ádám Csaba közösségi oldalán a következőt írta bejegyzésében:

Az új dr. Sebestény Gyula út szinte versenypálya minőségű, vannak akik úgy is gondolják, hogy 50 kilométer/óra felett is szabad közlekedni. Sikerült kapcsolatba lépnem városrész körzeti megbízottjával. Jó látni, hogy megfelelő figyelmet fordítanak a Tallinn-Alcsi városrész biztonságára, segítsük a munkájukat, közlekedjünk szabályosan! Viszont, aki nem bír magával, annak ajánlom a Kakucsring versenypályát vagy a Need for Speed klasszikus játéksorozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában