Kék hírek

2022.08.07. 08:24

Ittasan kerékpározott egy férfi Törökszentmiklóson

A férfit előállították.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 60 éves helyi lakos ellen – jelezte a megyei rendőr-főkapitányság. A férfi augusztus 6-án, az esti órákban elektromos kerékpárral gépi üzemmódban közlekedett Törökszentmiklós belterületén, amikor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet, hogy az elektromos kerékpárral, gépi üzemmódban közlekedőkre is érvényes a zéró tolerancia, azaz a vezetés megkezdése előtt szeszes ital fogyasztása tilos! Amennyiben mégis italozásra kerül sor, ne üljenek vissza a kerékpárra, hanem azt tolva menjenek haza, és ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában