Fotóval frissítve

2022.08.13. 12:05

Árokba borult egy kisbusz a 45-ös főúton, Kunszentmártonnál

A baleset miatt a műszaki mentés idejére félpályán haladt a forgalom.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

FRISS – 2022.08.14., 8:20:

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt augusztus 13-án 8 óra 10 perckor Kunszentmárton külterületén – olvasható a police.hu-n. Egy teherautó Szentes irányából Kunszentmárton felé közlekedett a 45-ös számú főúton, amikor az 5+550 méterszelvényében szabálytalanul megelőzte a vele azonos irányba közlekedő kerékpárost. A manőver során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a vele szemben érkező járművet megzavarta. 

A baleset elkerülése érdekében a vétlen sofőr a járművet félrekormányozta, majd elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és a vízelvezető árokba borult. 

Korábban írtuk:

Oldalával az árokba borult egy kisbusz a 45-ös főút 5-ös kilométerszelvényénél, Kunszentmárton térségében – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, amelynek két utasa el tudta hagyni az utasteret. A baleset miatt a műszaki mentés idejére félpályán haladt a forgalom.

Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – két ember könnyebb sérülést szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában