Frissítve

2022.08.17. 16:31

Több óráig harcoltak a tűzoltók a lángokkal a 33-as főút mellett, Tiszafürednél

A tűzoltók Tiszafüred közelében oltják a gazos, nádas területet.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

FRISS – 2022.08.18., 14:10:

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a mezőkövesdi, a füzesabonyi, a karcagi, az egri, a püspökladányi, a tiszaújvárosi és a tiszafüredi hivatásos, valamint a hevesi és az egyeki önkormányzati tűzoltók eloltották a tüzet. A tűzoltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

FRISS – 20:04:

Megakadályozták a tűz továbbterjedését Tiszafürednél, a 33-as főút melletti területen, ahol mintegy kétszáz hektáros területen ég a nádas és a száraz fű – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tűzesethez riasztott mezőkövesdi, füzesabonyi, karcagi, egri, püspökladányi, tiszaújvárosi és tiszafüredi hivatásos, valamint a hevesi és az egyeki önkormányzati tűzoltók több oldalról oltják a tüzet. Az egységek munkáját munkagép is segíti. 

FRISS – 17:05:

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az oltás még három-négy óráig eltarthat. A rendőrség a 33. számú főút 45. kilométerszelvényétől a 48. kilométerszelvényig teljes útlezárás rendelt el. A forgalmat Egyek irányába terelik.

Korábban írtuk:

Több hektáron ég a nádas és gazos terület a 33-as főút 48-as kilométere közelében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Tiszafüred közelében – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A füstöt a szél a főút felé fújja, ezért ott az oltás idejére lezárták a közúti forgalmat. A lángokat a mezőkövesdi, a füzesabonyi, a karcagi és az egri hivatásos tűzoltók oltják, de a helyszínre riasztották a püspökladányi és a tiszaújvárosi hivatásos, valamint a hevesi és egyeki önkormányzati tűzoltókat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában