Program

2022.09.27. 06:55

Kerékpáros hétpróbát szerveztek az egészségtudatosság jegyében Szolnokon

Eredménytől függetlenül mindenki kiválóan szórakozott.

Rimóczi Ágnes

Sokan látogattak el az eseményre Fotó: Mészáros János

A Kertvárosi Közösségi Tér és Fiókkönyvtár munkatársai a városrész aktív közösségével együtt szervezték meg vasárnap a Kertvárosi Kerekező elnevezésű programot az egészségtudatosság jegyében. 

A megméretést Pomázi Erika, a kertvárosi közösség aktív önkéntese koordinálta. A vállalkozó szellemű kerékpárosokat egy hétpróbás verseny várta. A biciklivel elérhető helyszíneken volt célba dobás, gördeszkás akadálykerülés, de KRESZ-tudásukról is számot kellett adniuk a résztvevőknek. Eredménytől függetlenül mindenki jól szórakozott, ráadásul ajándék nélkül szinte senki nem tért haza, ugyanis a tombolahúzáson sok meglepetés talált gazdára. 

Az ajándéktárgyakat a Kertvárosban élő magánszemélyek, cégek, vállalkozások ajánlották fel. 

A fiókkönyvtár melletti téren kézműveskedhettek a gyerekek, a Tesz-Vesz Ifjúsági Alapítvány jóvoltából pedig népi játékokkal ismerkedhettek a résztvevők. A Szolnoki Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ munkatársai pedig vérnyomás- és vércukorszint-méréssel, illetve lelki egészségvédő ötletekkel várták elsősorban a felnőtteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában