Álomesküvő

2023.02.02. 10:02

Az év jegyespárja: indul a szavazás!

Az év jegyespárja 2023 játékunk nevezési szakasza lezárult, a párok már a voksokat várják.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Ahogy arról korábban hírt adtunk, elindult a szoljon.hu és az Új Néplap új játéka, Az év jegyespárja. A versenyre olyan párok jelentkezését vártuk, akik idén mondják ki a boldogító igent Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében.

A játék nevezési szakasza január 31. 10 órakor lezárult, ezt pedig azt jelenti, hogy indul az online szavazás. A beküldött pályázat, amennyiben megfelel a szabályzatban foglalt feltételeknek, az online szavazás indulásával egyidőben kerül ki a játék oldalára. 

Segítsd te is a házasulandókat!

Az év jegyespárjára két fordulóban lehet szavazni. Február 2-án 10 órától február 8-án 10 óráig a szoljon.hu/azevjegyesparja oldalon adhatók le a voksok. Az innen továbbjutó párokra pedig február 9. és február 17. között az Új Néplapban megjelenő szavazószelvényeken lehet szavazni.

A legtöbb szavazatot gyűjtő 3 játékosra és 1 különdíjasra értékes nyeremények várnak, amelyeknek garantáltan hasznát veszitek az esküvőn. Az eredményhirdetésre és a több százezer forint értékű díjak átadására a szolnoki Esküvő Kiállításon kerül sor.

Részletek és szavazás: szoljon.hu/azevjegyesparja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában