Hosszú történet

2023.02.03. 06:55

Felcsillant a remény, végül mégsem kelt el a miklósi Piramis

Bár érdeklődtek a 2007-ben félbehagyott, és azóta a városképet csúfító törökszentmiklósi Piramis Center megvásárlása iránt, a befektető végül visszakozott.

Molnár-Révész Erika

Forrás: MW Archív

Fotó: Mészáros János

Már több, mint 15 éve éktelenkedik Törökszentmiklós belvárosában a 2007-ben félbehagyott Piramis Center. A betontorzó hasznosítására több ötlet, terv született azóta, a megvalósításból azonban soha nem lett semmi. Tavaly viszont egy befektető kereste fel az önkormányzatot azzal, hogy megvásárolná az ingatlant. Mivel az értékbecslő az épület árát 103 millió forintban határozta meg, ezért nyílt pályázaton kellett azt meghirdetni. A képviselő-testület decemberi ülésén döntött úgy, hogy értékesítésre jelöli ki a területet. A meghirdetett pályázatra január 20 – ig érkezhettek ajánlatok. 

A megadott határidőig egy pályázat érkezett be, azonban benyújtója nemrég visszavonta ajánlatát. Így a 6693 négyzetméter alapterületű ingatlan értékesítésére vonatkozó pályázat eredménytelenül zárult. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában