Támogatás

2023.03.27. 11:22

Nagy értékű élelmiszeradományt kapott a szolnoki Hetényi kórház

Fánkokkal, pogácsákkal, jégkrémmel és más finomságokkal lepte meg hétfőn a Szolnok-Tisza Rotary Club a Hetényi Géza Kórház betegeit és dolgozóit.

Molnár-Révész Erika

Az élelmiszeradományt Molnár Júlia alkormányzó, és Valló Tamás adta át a Szolnok-Tisza Rotary Club nevében Agócs Attila gazdasági igazgatónak és Bencsikné Disznós Éva élelmezési osztályvezetőnek

Fotó: Mészáros János

Több mint egymillió forint értékű fagyasztott pékárut, valamint jégkrémet adományozott a Szolnok-Tisza Rotary Club a Hetényi Géza Kórháznak. A csomagokat hétfő délelőtt adták át az intézménynek. A jótékonysági szervezet évek óta, rendszeresen támogatja adományaival a kórházat.

– A koronavírus járvány idején is számtalan alkalommal hoztunk ide élelmiszeradományt, ez egy évek óta jól működő kapcsolat a kórház és szervezetünk között. Természetesen más intézményekre is oda szoktunk figyelni, időnként iskolákban, idősotthonokban is osztunk élelmiszeradományt. Az iskolákban főleg a fánkoknak és a jégkrémnek örülnek leginkább a gyerekek – mondta az adomány átadóján Molnár Júlia, a Szolnok-Tisza Rotary Club alkormányzója.

A hétfőn átadott élelmiszeradomány 400 darab vajas pogácsát, több mint 3500 baracklekváros fánkot, hot-dog kifliket, 600 darab bagettet, áfonyás párnát, valamint hamburgerzsömlét tartalmaz. A fagyasztott pékárukból és a jégkrémből a betegeknek és a kórház dolgozóinak is jut.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában