Lebukott

2023.03.27. 12:20

Nem a kútra járt tankolni az a jászladányi férfi, akit egy teherautó alatt találtak meg a rendőrök

A jászsági rendőrök őrizetbe vettek egy 27 éves jászladányi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt egy hónapban több mint 400 liter gázolajat lopott mezőgazdasági munkagépekből.

Szoljon.hu

A férfi egy teherautó alatt próbált elbújni a kiérkező rendőrök elől

Forrás: Police.hu

Egy helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február közepe óta intézmények és magánszemélyek sérelmére követett el vagyon elleni bűncselekményeket Jászladányon – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A férfi legutóbb március 26-án hajlani 4 órakor, kezében egy 20 literes gázolajos kannával mászott át egy jászladányi telephely kerítésén, amikor a polgárőrök megzavarták és elszaladt. A helyszínre érkező rendőrök átkutatták a telephely udvarát, ahol egy teherautó alatt rejtőzve találták meg a feltételezett elkövetőt. 

A 27 éves jogsértőt előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök megállapították, hogy a tetten ért tolvaj az elmúlt időszakban három különböző telephelyen járt, az ott lévő járművekből akkumulátort és több mint 400 liter gázolajat tulajdonított el. Vallomásában elmondta, hogy az akksikat leadta a méhtelepen, az üzemanyag egy részét pedig értékesítette.

A 27 éves férfi akkumulátorokat és közel 400 liternyi gázolajat lopott
Forrás: Police.hu

A nyomozóhatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Jászladányi Rendőrőrs 1 rendbeli lopás bűntett és 2 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytatja az eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában