Frissítve

2023.06.07. 08:43

Kamion gázolt el egy embert Martfűn

Szerdán a reggeli órákban Martfűn a körfogalomnál kamion ütött el egy személyt. A részletekről a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztályától kértünk tájékoztatást.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítés 9:35:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, a kerékpáros nőt 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba. Jelenleg a helyszínelés miatt félpályás útlezárás van.

Frissítés 8:55: 

Ahogy a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, az eset a Szolnoki út és a Földvári út kereszteződésében történt.

– Elgázolt egy kerékpárost egy kamion a körforgalomban. Műszaki mentés céljából a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, ahol fogalomkorlátozásra lehet számítani – közölték.

Korábban írtuk:

Alig néhány perce történt, hogy Martfűn a körforgalomnál egy kamion elütött a személyt. A hírt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya is megerősítette, ám a részletekről egyelőre nem tájékoztatták hírportálunkat. Annyit megtudtunk, hogy a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat is a helyszínre tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában