Döbbenet!

2022.05.19. 12:01

Szabó Zsófi már biztos mélyen megbánta ezt a döntését

Mindenkit meglepett a szakítás híre.

Szerda este robbant bombaként a hír, hogy a sokáig álompárnak titulált Szabó Zsófi és Shane Tusup a szakítás mellett döntött, és nem lesz semmi a várva várt esküvőből.

Ezt tudván kissé elhamarkodottnak tűnhet az egykori szerelmesek januári döntése. Akkor ugyanis egy közös tetoválással kiáltották világgá a szerelmüket, amiről azt hitték, örökké fog tartani.

Valami azonban történhetett, igaz, az okokról mindketten mélyen hallgatnak.

Annak idején - körülbelül négy hónappal ezelőtt - két egymásba fonódó gémkapcsot varrattak magukra, ami a szerelmesek által gyakran választott motívum.

Ma már sajnos úgy tűnik, kissé elhamarkodták ezt a döntést, de a jó hír az, hogy minden tetoválás eltávolítható, igaz, a folyamat kissé hosszadalmas.

Nem az első eset

A nyíregyházi kötődésű műsorvezetőnek nem ez lesz az első tetoválása amit kénytelen eltávolíttatni, ugyanis 2012-ben Berki Krisztiánnal csináltattak közösen tetoválást, akkor egymás nevét varratták a gyűrűs ujjaikra.  Ezt Zófi azóta eltávolíttatta.

Majd volt férje, Kis Zsolt kiránti elkötelezttségét bizonyítandó - akivel 2016-ban házasodott össze, majd 2021 januárjában váltak el - versrészletet tetováltatott magára, ennek az alkotásnak a sorsa egyelőre ismeretlen.

Forrás: Instagram

Végül 2021 decemberében Shane Tusup és Szabó Zsófi a teljes magyar médiát körbejárva jelentették be, hogy egy pár lettek, a gemkapcsos tetoválás ekkor készült...

Borítókép: life.hu

Forrás: ripost.hu/life.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában