Nyíregyháza

2022.05.24. 19:21

Pizsamában lépett pályára Fucsovics Márton? Elveszhetett a bőröndje a repüléskor?

Hiába győzött, mindenki a nyíregyházi teniszsztár Roland Garroson viselt szerelésével foglalkozik.

Illusztráció: MW-archív

Fotó: Dömötör Csaba

Fucsovics Márton magabiztos győzelemmel kezdte főtáblás szereplését a francia nyílt teniszbajnokságon. A világranglistán 57. magyar éljátékos hétfő este 6:2, 6:4, 6:4-re verte a selejtezőből érkezett francia Geoffrey Blancaneaux-t. A második fordulóban, szerdán már a 20. kiemelt horvát Marin Cilic ellen pályára lépő Marci mégsem csak dicsérő szavakat kapott az interneten a kommentelőktől - írja a Ripost.

Fucsovics egy olasz sportruházati luxusmárka úgynevezett tetoválásmintás teniszöltözetét viselte a párizsi meccsén. A cég webshopjában több mint 60 ezer forintot kóstáló póló-rövidnadrág szett megihlette a Roland Garros közösségi oldalait kezelő sajtóosztályát éppúgy, mint az amerikai ESPN hírportált. Előbbi így kommentálta a magyar teniszező rendhagyó szerelését: "Divathét Párizsban... Szerinted menő Fucsovics kinézete?" Utóbbi külön cikket szentelt a feltűnő öltözetnek. Ebben kifejtik, hogy a teniszpályákon jellemzően a nők diktálják a divatot, de most Fucsovics is alkotott ezen a területen.

A teniszrajongókat megosztotta játékosunk szerelése. "Az eredmény csodálatos, de a ruhája szörnyű"; "Győztes szerkó!"; "Szép volt. Még így is, hogy pizsamában játszott"; "Félelmetes az új szett, ebben én is nyertem volna" - sorjáztak az ilyen és ezekhez hasonló vélemények a magyar szövetség Facebook-posztja alatt.

"Neeee, ez a legcsúnyább pizsama, amit valaha láttam"; "Szeretem, ha egy ruha kifejezi a személyiséget, de elég lett volna csak a felső"; "Ezt csak egy ilyen kemény srác képes így viselni, nagyon tetszik rajta"; "Elveszhetett a bőröndje a repüléskor, és csak a gyerekosztály volt nyitva" - olvashatók a külföldi twitterezők szintúgy változatos kommentjei.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában