Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.08.13. 09:12

Egy mátészalkai, egy aranyosapáti és egy gyulaházi férfit állítottak elő a rendőrök

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. augusztus 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Illusztráció: MW-archív

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2022. augusztus 12-én Nyírcsaholyban elfogtak egy 24 éves mátészalkai lakost. A férfi ellen a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 30 éves aranyosapáti lakos ellen. A férfi 2022. augusztus 12-én a Vásárosnaményi Járásbíróság által elrendelt megelőző távoltartó határozat szabályait megszegte, mivel kapcsolatba lépett volt feleségével. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 25 éves gyulaházi lakost 2022. augusztus 12-én. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában